Monica Uiorean îl acuză de plagiat pe Dorin Lojigan

Consilierul local Monica Uiorean îl acuză pe primarul Dorin Lojigan de faptul că își însușește pe nedrept meritele unui proiect care, de fapt, este inițiat de PSD.

Este vorba despre proiectul ,,Etajare imobil „Grădinița Pinocchio”, str. Retezatului nr.8, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj, în vederea înființării unei creșe pentru copii”, pentru care chiar astăzi Dorin Lojigan a semnat contractul de finanțare. (detalii aici)

„Un mare PLAGIATOR?!!!

Nu pot rămâne pasivă!… Cetățenii din Câmpia Turzii trebuie să cunoască adevărul, trebuie să fie informati corect. În mandatul trecut am făcut parte din echipa social democrată care a initiat si aprobat proiectul ,,Etajare imobil „Grădinița Pinocchio”, str. Retezatului nr.8, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj, în vederea înființării unei creșe pentru copii.” Un proiect 100% inițiativa noastră. Nu este corect domnule primar să te lauzi cu un proiect făcut de alții, fiinațat de un guvern PSD, fără să spui când s-a făcut proiectul și mai ales cine l-a făcut. Să-l prezinți ca pe o proprie realizare si să ți-l asumi fără a aminti aceste lucruri, este un mare FALS, un PLAGIAT!”, a scris pe o rețea de socializare Monica Uiorean.

Contactat de publicația noastră, primarul Dorin Lojigan nu a dorit să comenteze acest subiect.

Leave a Reply