Municipiul Câmpia Turzii este pregătit pentru sezonul rece cu utilaje, materiale și echipe de intervenție

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a convocat, astăzi, 21 noiembrie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe de lucru, pentru a analiza stadiul de pregătire pentru sezonul rece 2017-2018.

Potrivit informațiilor oferite de autoritățile locale, principalul subiect dezbătut a fost constituirea stocului necesar în vederea asigurării și furnizării de utilaje publice, materiale de intervenție antiderapante pentru perioada imediat următoare, cât și despre funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență.

„O preocupare majoră pentru administrația publică locală este siguranța populației, așa încât comitetul întrunit a luat din timp măsurile necesare pentru a preveni și preîntâmpina situațiile de urgență specifice sezonului rece.

În urma dezbaterilor s-a concluzionat că Municipiul Câmpia Turzii este pregătit pentru sezonul rece cu utilaje, materiale și echipe de intervenție la orice oră”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Related posts

Leave a Comment