O nouă secție de producție se va deschide în Câmpia Turzii

Aproximativ o sută de locuri de muncă noi vor fi înființate în Câmpia Turzii în urma noii secții de producție pe care firma Jolidon o va deschide în municipiu. Contractul de închiriere a spațiului unde aceștia vor avea sediu a fost semnat, ieri, de către primarul Dorin Lojigan.

„Azi am semnat contractul de închiriere a suprafeței de 400 mp în incinta Colegiului Tehnic “Victor Ungureanu”, cu firma Jolidon Internațional SRL, ca urmare a finalizării procedurii de licitație publică. Scopul este deschiderea unei secții de producție și presupune crearea a aproximativ 100 de noi locuri de muncă. Activitatea de producție propriu-zisă se estimează ca va începe în luna martie a acestui an.

Le mulțumesc reprezentanților noii societăți Jolidon Internațional SRL pentru încrederea în buna colaborare cu actuala administratie și le doresc succes în activitate.
Pentru cei interesați de un loc de muncă în domeniul confecțiilor, CV-urile se pot depune inclusiv la Registratura din cadrul Primăriei Câmpia Turzii”, a transmis Lojigan prin intermediul unei postări pe contul său de pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment