Petre Pop: „Cel mai slab program de Ziua Unirii din ultimii 27 de ani!”

Petre Pop critică programul pe care Primăria Câmpia Turzii l-a pregătit pentru 24 ianuarie, ziua când sărbătorim Unirea Principatelor Române.

Într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare, acesta susține că evenimentele pregătite de autorități alcătuiesc cel mai slab program de Ziua Unirii pe care municipiul l-a avut în ultimii 27 de ani.

„Anul 2017 a început la Câmpia Turzii cu un fiasco de ,,Ziua Culturii Naționale” si a marelui poet Mihai Eminescu si continua pe data de 24 Ianuarie de ,,Ziua Unirii”, cu un spectacol de avarie, o improvizație de moment. Nu este normal ca o sărbătoare istorică importantă, in apropierea a 100 de ani de la Marea Unire, în condițiile in care oamenii sunt liberi să ignori sau să faci o activitate culturală de mântuială, invocând lipsa fondurilor, dar te lauzi ca nu ai consumat 35 de miliarde de lei, bani ce stau in contul primăriei. Nu este normal ca membrii celor două ansambluri folclorice Mugurelul si Ardeleana, alaturi de Fanfara Promenada să nu fie recompensați pentru activitatea ( singura) prestată. Este cel mai slab moment cultural a orasului nostru în ultimii 27 de ani.”

Programul activităților poate fi consultat aici.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment