Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate. Alte 20 de locuri de muncă au fost create

Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate. În decursul zilei de ieri, 8 noiembrie, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a semnat contractul pentru concesionarea ultimei parcele de teren, în suprafață de 8100 mp.

Lictația a fost câștigată de S.C. CASO MECHATRONICS SRL Tîrgu Mureș, societate specializată în fabricarea de mașini și utilaje. Compania va realiza la Câmpia Turzii o investiție de peste 260.000 Euro, asigurându-se crearea unui număr de 20 locuri de muncă, în prima fază, urmând ca până la sfârșitul perioadei de investiție, numărul acestora să se dubleze.

„Într-un singur an, echipa condusă de primarul municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN a reușit să populeze în totalitate cele 5,49 hectare de teren situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr.169. Practic, prin contractele încheiate cu cele patru societăți: S.C. Berg Banat SRL, SC Marco Plast SRL, SC Sosim Trans SRL și Caso Mechatronics Tîrgu Mureș, s-au pus bazele unor investiții de aproximativ 6 milioane de Euro în Municipiul Câmpia Turzii”, precizează auoritățile locale.

Distribuie articolul

Leave a Comment