Primăria Câmpia Turzii are în vedere reabilitarea Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”

foto: Primaria Campia Turzii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a depus o cerere de finanțare pentru un proiect care prevede reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu” din municipiu. Cererea a fost depusă în data de 5 ianuarie a.c., prin intermediul aplicației electronice MySMIS.

Prin intermediul acestui proiect, se dorește reabilitarea clădirii și a sălii de sport, dotarea laboratoarelor de informatică, a atelierelor de croitorie, modernizarea rețelelor Wi-Fi, precum și dotarea sălii de festivități cu sisteme audio-video de proiecție.

Proiectul se ridică la valoarea de 12.449.324, 91 lei (TVA inclus). Cererea de finanțare a fost depusă în cadrul Programului Operațional Regional 2014-20120/POR/318/10/2, POR 2017/10/10.2/7 regiuni/ „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale/Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe parcursul vieții”, care s-a deschis în data de 4 ianuarie a.c.

Cererea de finanțare va fi verificată din punct de vedere al conformității administrative și eligibilității, conform prevederilor Ghidului specific aplicabil.

Și reabilitarea Liceului „Pavel Dan” se află pe lista priorităților primăriei. În decursul anului trecut, autoritățile locale au îndeplinit mai multe proceduri în vederea obținerii de fonduri europene pentru reabilitarea termică a acestei instituții de învățământ. Proiectul, în valoare de 500.000 de euro, a fost declarat admis, urmând să fie realizată analiza tehnică și financiară.

Distribuie articolul

Leave a Comment