Primăria Câmpia Turzii: situația deszăpezirilor din oraș este sub control

Deși ninge de mai bine de 19 ore, situația în Municipiul Câmpia Turzii este sub control, susțin autoritățile locale. Începând cu după-amiaza zilei de ieri, 26 februarie, echipele de deszăpezire ale SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, au întreprins activități susținute de îndepărtare a efectelor căderilor de zăpadă.

Pe tot parcursul nopții trecute acțiunea de deszăpezire a fost supervizată personal atât de către edilul orașului, cât și de viceprimarul, Sabin Marcel Ghemeș.

Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, s-a intervenit în zonele de prioritate ale orașului cu două buldoexcavatoare, un tractor și un autocamion, toate dotate cu plug, respectându-se normativele de intervenție pentru degajarea străzilor. De asemenea, a fost pulverizat pe străzi material antiderapant, însă din pricina temperaturilor scăzute și a traficului redus de pe timpul nopții, efectele acțiunilor de deszăpezire încep să fie vizibile abia de acum.

„Vă reamintim că toți cetățenii au obligația de a curăța zăpada din fața proprietăților pe care le dețin sau unde locuiesc, inclusiv operatorii economici care desfășoară activități în spațiile comerciale de la stradă. Cei care nu respectă reglementările în acest sens, pot fi amendați.

Menționăm că utilajele vor rămâne în teren și vor acționa pe parcursul zilei, dar și al nopții pentru îndepărtarea zăpezii și prevenirea formării poleiului, atât cât va fi nevoie”, transmit autoritățile locale.

Distribuie articolul

Leave a Comment