Programul privind curăţenia în Municipiul Câmpia Turzii, este în plină desfăşurare

Conducerea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii informează că programul privind curăţenia în Municipiul Câmpia Turzii, este în plină desfăşurare şi se continuă pe întreg parcursul anului 2017. Activităţile de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare şi transport a deşeurilor reprezintă o prioritate pentru administraţia locală.

Activitățile de curățenie sunt coordonate de către Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A., fiind plătite din bugetul local. Serviciul Investiţiii din cadrul instituţiei urmăreşte îndeaproape executarea acţiunilor din cadrul programului.

Administraţia locală trasmite cetăţenilor un mesaj de conştientizare a faptului că orice acţiune în ceea ce priveşte nerespectarea unor reguli de bună practică privind depunerea deşeurilor menajere şi nemenajere în locurile special amenajate, selectarea acestora, neimplicarea în întreţinerea spaţiilor private şi publice, neimplicarea în demersurile de protejare şi înfrumuseţare a mediului ambiental, nu fac altceva decât să îngreuneze activităţile care sunt efectuate.

În această săptămână au fost intreprinse activităţi de curăţat şi răzuit manual rigole, întreţinere a străzilor şi colectare a deşeurilor menajare pe străzile:

  • Parcului, Şcolii, Şoferilor, 1 Mai, Teilor, tronsonul DN15,E60-zona MIG, până la Parohia Ortodoxă nr.3 Câmpia Turzii,
  • Tudor Vladimirescu, Vulturilor, Izvorului, Rândunelei, Izlazului, F. Sârbu, Ciocârliei, Pârâului şi cartierele: Insulă şi Blocuri.

Săptămâna se încheie cu acţiuni intreprinse pe tronsonul DN15, E60 zona Bisericii Ortodoxe nr.1 Câmpia Turzii până la ieşirea din municipiu spre Turda şi pe străzile Memorandumului, Viitorului, 9 Mai şi George Enescu.

„Dorim ca împreună cu dumneavoastră să diminuăm în fiecare an sumele alocate din bugetul local pentru salubrizarea oraşului. Însă, acest demers se realizează şi prin implicarea dumneavoastră: aplicarea cu stricteţe a regulilor privind protecţia mediului înconjurător, de respect al dumneavoastră faţă de propria persoană şi implicit faţă de toată comunitatea.

Proiectul „FII RESPONSABIL, FII PARTENERUL MEU!” din Programul „CÂMPIA TURZII ESTE A NOASTRĂ, A TUTUROR!„, s-a născut ca o necesitate de a conştientiza că într-adevăr, CÂMPIA TURZII, ESTE A NOSTRĂ, A TUTUROR! AVEM BUNĂVOINŢĂ ŞI RESPECTĂM ASTA!”

Distribuie articolul

Leave a Comment