Zilele Municipiului Câmpia Turzii se apropie. Vezi programul evenimentelor

Zilele Municipiului Câmpia Turzii 2017, sub sloganul „Câmpia Turzii își deschide portile”, se vor desfăşura pe parcursul a două săptămâni: 1 – 13 august. Este vorba de un concept nou care se adresează întregii comunităţi locale, indiferent de vârstă sau preocupare.

Astfel, în perioada 1-10 august a.c., vor avea loc competiţii şi concursuri în care sunt antrenate toate activităţile sportive care se desfăşoară în municipiul nostru. În aceeaşi perioadă, evenimentele culturale care cuprind spectacole pentru toate generaţiile şi manifestările aptitudinilor şi pasiunilor locuitorilor noştri, vor fi puse în valoare prin: expoziţii, târguri, lansări de carte, parade.

Evenimentele vor avea loc în aer liber sau în săli special amenajate, pe terenuri şi în cadrul bazelor sportive, specifice fiecărei activităţi în parte.

Conform tradiţiei, spectaculosul program artistic din 11, 12 şi 13 august, care se va desfăşura în Parcul Mare, va încheia cea mai importantă sărbătoare a nostră, a tuturor: ZILELE MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII – 2017!

Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii declară: „Sărbătorim cea de a XX – a ediţie, de aceea, am decis că, de această dată să susţinem locuitorii municipiului Câmpia Turzii, pentru că ei înşişi sunt actorii principali în cadrul evenimentelor din acest an! De ce acest concept? Pentru a oferi cetăţenilor posibilitatea de a se bucura de fiecare activitate în parte! Administraţia locală şi-a deschis porţile pentru fiecare!”

Distribuie articolul

Leave a Comment