PSD Câmpia Turzii a inițiat un proiect privind protejarea parcului mare din oraș

Consilierii PSD, filiala Câmpia Turzii, au inițiat un proiect prin care doresc pretejarea parcului mare din municipiu. Decizia a fost luată pe fondul necesității conservării acestui spațiu. Scopul proiectului este recunoașterea parcului ca și obiectiv de interes local și zonă protejată.

Noi am început, după 25 de ani, îngrijirea necesară acestui parc prin introducerea iluminatului public, realizarea primei piste de biciclete, parc de joacă pentru copii, curățirea sistematică a vegetației. Prin acest demers finalizăm o etapă importantă din istoria parcului, o etapă care va asigura un viitor sigur acestei zone, atât de importantă pentru oraș si pentru sănătatea, cetățenilor.

Sperăm ca toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică să sprijine demersul nostru, să conștientizeze că prin câștigarea statului de arie naturala protejată acesta zona verde din orașul nostru se va afla sub protecția legii, un plus de siguranță pentru parc.”, a declarat consilierul județean, Petre Pop, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Proiectul a inceput cu intierea unui proiect de HCL pentru începerea demersului necesar în vederea atingerii obiectivului propus.

Distribuie articolul

Leave a Comment