Punctul de vedere al lui Petre Pop, în legătură cu desființarea sucursalei CAA din Câmpia Turzii

Ieri, 15 iunie, primarul Dorin Lojigan anunța desființarea Sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii. Decizia a fost luată prin Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor Companiei de Apă Arieș, din data de 30 mai a.c., sub semnatura președintelui consiliului de administrație Petrică Pop.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Petre Pop răspunde acuzațiilor aduse de primarul Dorin Lojigan:

„Domnule Primar Facebook, sunteți într-o confuzie totală. Una declarați și alta faceți! Campania electorală s-a terminat!

Campania electorală s-a terminat de mult, se pare că de un an de zile sunteți tot în campanie!
Atenție: Ați câștigat alegerile! Aveți de gospodărit un municipiu care din păcate pierde examenul de performață cu fiecare zi ce trece.
Cu privire la cele declarate, și apărute în ,,Ziarul 15 minute”, nu pot să spun decât că sunteți într-o confuzie totală, de aceea vă aduc aminte că:

  • Administratia financiară din Câmpia Turzii a fost închisă si transferată la Turda în luna august 2011, prin decizia primului – ministru Boc, colegul dvs. de partid pe care-l admirați cu foc (din declarațiile dvs).
  • Noi, cei din echipa PSD, am reușit în anul 2016, luna mai, să aducem înapoi clădirea Administrației financiare în proprietatea orasului. Adică, am reparat o parte din răul făcut orașului nostru de colegii dvs. de partid.
  • Din acțiunile dvs. se poate observa că cel care doreşte ca cei de la Câmpia Turzii să plece sunteţi chiar dvs., care prin dosarul nr. 204/3282017, sentința civilă nr. 1549/5.04.2017 (căstigata de CAA) ați dorit să evacuați din CT 10 personalul Companiei de Apa care deservește tehnic Câmpia Turzii si zona limitrofa ei.
  • De asemenea la licitația pentru sediul CAA, din 02.03.2016, (str. A. Muresanu nr.20 ) colaboratorii dvs. au fost cei care au ridicat prețul la chirie.
    Ceea ce trebuie să înțelegeți este faptul că Turda – Câmpia Turzii, adică Compania de Apă sunt o ECHIPĂ, care are obiectiv principal ca zona Văii Arieșului să consume o apă bună, de calitate, acest lucru se poate atinge doar în echipa si prin atragere de fonduri UE, ceea ce la aceasta ora se și întâmplă.

Noile măsuri luate de CAA sunt pentru optimizarea managementului companiei, înființarea unui punct de lucru zonal, a unui sector Câmpia Turzii, Viisoara, Luna, Triteni, etc., cu un șef al acestei zone, care să deservească acest sector. Este, de fapt, o recunoașterea a importantei zonei Câmpia Turzii în CAA, este o mărire a atribuțiilor, lucru care faptic se întâmpla și până acum. Apropo, eu sunt sociolog, dar din câte știu, ,,Sucursala” nu are personalitate juridică, este doar o denumire, o formă de organizare, în consecință nu s-a destinat nimic juridic.

Ceea ce îmi doresc cu adevărat este ca ceea ce se face azi la Turda, să se facă si la Câmpia Turzii, adică performanță administrativă, proiecte, curățenie, educație, sănătate și cultură.
Nu este un lucru înjositor să-i luați ca exemplu, și noi am fost ani de zile un punct de referință pentru Turda.
În rest, cu tot respectul, vă doresc spor la muncă, până în 2020! Sincer, aveți nevoie.”

Related posts

Leave a Comment