Róbert Szabó: „Mulţumesc tuturor care au crezut în candidaţii UDMR la alegerile parlamentare”

În urma rezultatelor alegerilor parlamentare care au avut loc duminică, 11 decembrie, viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii, Róbert Szabó, a ținut să le mulțumească tuturor acelora care au susținut și votat UDMR, partidul din care face parte.

„Doresc să mulţumesc tuturor care au crezut în candidaţii UDMR la alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie 2016. Apreciez votul de încredere pe care l-aţi acordat colegilor mei din UDMR şi faptul că aţi susţinut platforma noastră.

Consider că procentajul de 6,83% obţinut în urma voturilor exprimate în municipiul Câmpia Turzii, este unul lăudabil şi de bun simț, ceea ce ne-a plasat pe locul 3 la nivel de municipiu.

Mulţumesc echipei şi oamenilor responsabili din partid care s-au implicat în campania electorală. Şi de această dată am dovedit că suntem o comunitate puternică, care luptă pentru drepturile sale şi se implică atunci când este nevoie.

Felicit colegii din UDMR Cluj pentru mandatele obţinute în Camera Deputaţilor și Senat. Sunt convins că în această formulă vor reuşi să reprezinte interesele minorităţii maghiare în Parlament şi vor fi pregătiţi să lupte pentru o Românie mai bună, o Transilvanie mai puternică şi o economie echilibrată.

Avem nevoie de o reprezentare mai puternică în Parlament, pentu ca UDMR să nu mai fie într-un con de umbră, ci să fie respectată şi apreciată. Comunitatea maghiară doreşte un viitor stabil şi siguranţă din toate punctele de vedere”, a scris acesta pe contul său de pe o rețea de socializare.

Reamintim că în Câmpia Turzii PSD a obținut cele mai multe voturi (39,4%), fiind urmat de PNL (34,2%) și UDMR, cu 6,83%. Celelalte partide au obținut următoarele scoruri: USR- 6,2%, PMP – 4,8%, PRU – 4,3%, ALDE – 3,8%, PRM – 1,5%, iar PER – 1,1%.

Sursă  foto: facebook.com

Related posts

Leave a Comment