România poate fi țara în care se vine, nu țara din care se pleacă!

Produs de Napobit SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

La alegerile din 9 iunie vom alege viitorii europarlamentari, consilierii locali, consilierii județeni, primarul Cluj-Napoca și președintele Consiliului județean. PNL și PSD au vrut ca aceste alegeri să fie comasate pentru că nu vor să vorbească despre Europa. Nu este o problemă, pentru că noi putem vorbi și despre localitățile noastre în context european.

Sunt Adriana Cristian sunt manager într-o firmă de IT, profesor și consilieră locală a USR la Cluj Napoca și candidez la alegerile europarlamentare. Am făcut politică plecând de la problemele cetățenilor, am ascultat, am propus politici publice, am convins Consiliul Local să le voteze și Primăria să le implementeze. Am ales să fac opoziție constructivă – chiar și atunci cand a fost greu, dar experiența celor 20 de ani în mediu privat, în diferite roluri de management m-a învățat că doar cu scandal nu ai cum să reușești.

Ca europarlamentar trebuie să înțelegi cu adevărat realitățile din teren ca să reprezinți interesele locale, ale celor care te-au ales. În Parlamentul European trebuie să prezinți realitatea și să o cunoști așa cum este, trăind-o.

Este important să înțelegem că, pentru a face schimbările care ne schimbă viața în bine trebuie să avem oameni buni la toate nivelurile. Pe lângă europarlamentari care știu problemele administrației avem nevoie de primari capabili și consilii locale care să își asume proiecte curajoase. E important să alegem oameni care au demonstrat că vor și pot aducă banii europeni și bunăstarea în comunitățile lor .

Campia Turzii se confruntă cu provocări serioase, de la corupție la infrastructură învechită. Ioan Bakos, omul care a servit și protejat comunitatea, ca polițist, 30 de ani candidează acum pentru a transforma administrația într-una transparentă și competentă.

După falimentul Mechel, prioritățile lui sunt atragerea investiții și revitalizarea parcului industrial pentru ca cetățenii să aibă acces la slujbe bine plătite. .

Este nevoie și de schimbări rapide, cum ar fi asfaltarea străzilor, curățenia orașului și parcuri pentru toți locuitorii.

Alege oameni buni care vor să facă din România un loc în care să vrei să trăiești și să îți construiești viața, un loc unde să poți să te bucuri de prietenii tăi ,de familia ta, unde să te simți în siguranță și să îți știi copiii educați bine.

România poate fi țara în care se vine, nu țara din care se pleacă dacă alegem bine.

Distribuie articolul

Leave a Comment