S-a aprobat desființarea sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii

Prin Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor Companiei de Apă Arieș, din data de 30 mai a.c., sub semnatura președintelui consiliului de administrație Petrică Pop, a fost aprobată desființarea Sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii.

Potrivit informațiilor oferite de primarul Dorin Lojigan, adunarea generală a ADI AVA a validat această hotărâre prin emiterea avizului, cu un singur vot împotrivă: votul său.

„Mulțumim Petrică.

Pentru o adeverință de la Finanțe mergem la Turda, pentru o problemă legată de gaz mergem la Turda, pentru o problemă legată de curent mergem la Turda, pentru o problemă în justiție mergem la Turda. Acum, mulțumită PSD și lui Petrică Pop pentru o problemă legată de apă o să mergem la Turda.
Prin Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor a Companiei de Apă Arieș, nr. 1/30 mai 2017, sub semnatura președintelui consiliului de administrație Petrică Pop, s-a aprobat DESFIINȚAREA Sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii”, a scris edilul din Câmpia Turzii pe contul său de pe o rețea de socializare.

facebook.com
Distribuie articolul

Leave a Comment