Teatrul de vară din Câmpia Turzii a fost renovat

Primarul Dorin Lojigan vine cu  veste bună pentru locuitorii din municipiu: Teatrul de vară a fost renovat.

După ce mai multe persoane au reclamat starea jalnică în care se afla obiectivul cultural, autoritățile au luat măsuri și i-au redat frumusețea.

”Locuitori ai Câmpiei Turzii, vă redăm ce vă aparține! 
Teatrul de vară este funcțional din nou!”, a scris Lojigan pe contul său de pe o rețea de socializare. Tot acolo a postat mai multe imagini cu renovările efectuate.

Abia redeschis, Teatrul de vară a găzduit în weekend un prim eveniment: Festivalul Național de Fanfară și Majorete “Promenada Verii”. La acest eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Asociaţia Culturală Eufonia Câmpia Turzii au participat fomații de fanfară şi majorete din Sebeş, Rodna, Gherla şi Câmpia Turzii.

Referitor la acest eveniment, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert István SZABÓ, a declarat:

„Cultura este o parte importantă a identităţii naţionale, este pilonul de bază pe care se sprijină o comunitate în continua sa dezvoltare. Administraţia locală sprijină evenimentele culturale, atât pe cele care se desfăşoară în spaţii deschise, cât şi acelea care se desfăşoară în spaţii închise. Susţinem viaţa socialã şi sportivã a municipiului nostru. Teatrul de Vară al Palatului Cultural Ionel Floaşiu Câmpia Turzii şi-a deschis din nou porţile, iar primul eveniment cultural în această locaţie din acest an-cea de a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Fanfarã şi Majorete “PROMENADA VERII”, a fost un real succes. Transmit sincere felicitări tuturor celor implicaţi!”

Distribuie articolul

Leave a Comment