Viceprimarul Róbert Szabó se află pe lista candidaţilor UDMR la alegerile parlamentare

UDMR, filiala Cluj, a depus în decursul zilei de ieri lista cu candidații propuși pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în luna decembrie a acestui an.

Róbert Szabó, viceprimarul Municpiului Câmpia Turzii, ocupă poziția cinci pe această listă, fiind propus pentru Camera Deputaților.

„Sunt bucuros că am posibilitatea de a vă transmite că mă aflu pe lista candidaţilor la alegerile parlamentare, locul 5, pentru Camera Deputaţilor.

Apreciez că UDMR Cluj a decis susţinerea unor candidaţi tineri la alegerile parlamentare, cu potenţial, care au capacitatatea de a se exprima la nivel central. Eu şi colegii mei din organizaţia judeţeană vom reprezenta interesele municipiului Câmpia Turzii în Parlamentul de la Bucureşti şi vă asigur că prezenţa mea va fi una benefică pentru oraş, dar şi pentru judeţul Cluj”, a declarat Szabó pe contul său de pe o rețea de socializare.

UDMR Cluj l-a desemnat pe primul loc pentru Camera Deputaţilor pe preşedintele filialei judeţene, Csoma Botond, iar pe locul al doilea pe fostul ministru al Culturii, Hegedüs Csilla. La Senat, pe primul loc pe listă se află actualul senator de Cluj, László Attila.

Distribuie articolul

Leave a Comment