Juniorii din Câmpia Turzii se pregătesc de ultima etapă din circuitul național de minirugby

La sfârșitul acestei săptămâni se va disputa ultima etapă a circuitului național de minirugby, la București. În această etapă vor participa trei cluburi din zona Turzii. Este vorba despre Șoimii Câmpia Turzii (la categoria de vârstă U8, 2008 sau mai mici), Arieșul Mihai Viteazu (la categoria de vârstă U10, 2006-2007) și CSM Câmpia Turzii (la categoria de vârstă U10, 2006-2007).

La la categoria de vârstă U8 s-au înscris 5 echipe: Șoimii Câmpia Turzii, care se vor confrunta cu Warrioprs Timișoara, CSS Bârlad, Șoimii București și CSO Pantelimon. Sistemul de joc este fiecare cu fiecare.

La la categoria de vârstă U10 sunt 13 echipe participante. CSM Câmpia Turzii a fost repartizată în grupa B, alături de Victoria Cumpăna și CSM-Olimpia București, în timp ce Arieșul Mihai Viteazu face parte din grupa D, alături de CSS Bârlad, Pantelimon II și Warriors Timișoara II. Sistemulde joc este următorul: în grupe se va juca în sistem fiecare cu fiecare, după care echipele de pe locurile 1 vor juca pentru locurile 1-4 în sistem eliminatoriu, la fel procedându-se în cazul echipelor de pe locul 2 (care vor juca pentru locurile 5-8) și a celor de pe locul 3 (care vor juca pentru locurile 9-12).

 

Distribuie articolul

Leave a Comment