Noi demersuri pentru construirea Parcului industrial Tetarom V

La Câmpia Turzii au avut loc noi demersuri în ceea ce privește construirea Parcului industrial Tetarom V. Mai mulți experți ai SC Tetarom SA, societate care se află sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, s-au deplasat în decursul zilei de ieri pe terenul unde va fi edificat viitorul parc.

Scopul acestei vizite a fost acela de a analiza unele aspecte de natură tehnică, precum și de a stabili următorii pași care trebuie întreprinși în vederea construirii parcului industrial.

„Ceea ce facem în momentul de față nu este decât o dovadă de consecvență, mai exact concretizarea unei inițiative pe care am avut-o încă din anul 2012 și pe care am anunțat-o public la acel moment. Consider ca județul trebuie sa cunoască o dezvoltare echilibrată și armonioasă, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă sunt o problemă acută pentru locuitorii din zonă. Chiar dacă a fost o întâlnire de lucru, dintr-o serie mai lungă care vor urma, ne dorim ca demersurile sa avanseze cât mai rapid astfel încât și beneficiile în plan economic și social să apară în cel mai scurt timp posibil”, a declarat presei Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Acest demers vine după ce în luna iulie a acestui an administrația locală a localității Luna a anunțat că va pune la dispoziția Consiliului Județean Cluj aproximativ 40 de hectare de teren pentru ca această investiție să aibă loc.

Distribuie articolul

Leave a Comment