O delegație a Clubului Rotary Câmpia Turzii a vizitat Clubul Villach Park (Austria)

O delegatie a Clubului Rotary Campia Turzii a raspuns pozitiv invitatiei Clubului Rotary Villach Park (Austria) de a vizita localitatea Villach, pentru a pune bazele unui parteneriat. Vizita clubului a avut loc in perioada 19-21 septembrie a.c.

Programul vizitei a cuprins, in primul rand, participarea la intrunirea saptamanala a Clubului Rotary Villach, un club exclusiv feminin, intalnire in cadrul careia clubul din Campia Turzii a avut oportunitatea de a-si prezenta proiectele realizate si cele de viitor.

De asemenea, s-au pus bazele unui parteneriat, cu scopul de a se derula proiecte comune, in beneficiul locuitorilor celor doua comunitati, Villach si Campia Turzii. 

Programul a mai cuprins o vizita la Carinthia University of Applied Science (Universitatea de Stiinte Aplicate Carinthia), gazda fiind profesorul universitar Adrijana Car, primirea la Primaria localitatii Villach de catre viceprimarul localitatii, membra si domnia sa a Clubului Rotary Villach Park si un tur al localitatii.

Am fost onorati de participarea la intrunire a unuia dintre fostii guvernatori ai Districtului Rotary Austria – Bosnia si Hertegovina, care ne-a asigurat de sprijinul domniei sale pentru dezvoltarea parteneriatului.

„Consideram ca, in urma vizitei s-a pus bazele unei prietenii speram durabile intre cele doua cluburi si cu siguranta vor urma proiecte comune. 

Clubul Rotary Campia Turzii, ca membru al Rotary District 2241 Romania-Moldova, si-a propus sa continue dezvoltarea de parteneriate cu cluburi similare din alte districte, cu scopul de a crea punti de legatura intre comunitatea din Campia Turzii si comunitati din strainatate”, a transmis Adrian Mischian, presedintele Clubului Rotary Campia Turzii.

Distribuie articolul

Leave a Comment