Spectacol: „Ultima haltă în paradis”

Ultima haltă în paradis” se joacă la Câmpia Turzii

Municipiul Câmpia Turzii continuă seria spectacolelor de teatru, cu o comedie pusă în scenă de actorii Teatrului „Aureliu Manea” din Turda.

Este vorba despre piesa „Ultima Haltă în paradis”, de Valentin Nicolau, a cărei regii este semnată de Andrei Mihalache și care îi va pune în fața publicului pe actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.

Evenimentul va avea loc marți, 24 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică.

„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc?
Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII?” a spus regizorul Andrei Mihalache.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” până în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Distribuie articolul

Leave a Comment